Bize Katılın

Öne Çıkan Yayın

Blogger Nedir, Blogger Kime Denir

Blog yazarı demektir. Kolaylıkla düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz bir web sitesidir bloglar. Blog yazarı olmak istiyorsanız sanırım biraz...

Blogger tarafından desteklenmektedir.
24.08.2014
Blog yazarı demektir. Kolaylıkla düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz bir web sitesidir bloglar. Blog yazarı olmak istiyorsanız sanırım biraz da samimi bir konuşma tavrınız olmalı. Zaten samimi konuşma tavrınız olursa yazılarınızı okuyanlar, biriyle konuşuyormuş hissine kapılabilir. Bu da onların hoşuna gider ve sizin yazılarınızı takip etmeye başlarlar. Güncel konular ile ilgili yazılar ilgi çekici olabilir mesela. Ya da günlüğünüzü paylaşmanız ilgilerini çekebilir. Anlatış tarzınız yani bir anlamda üslûbunuz önemlidir. Her günlük, dikkat çekmeyebilir. Onu keyifli hale getirecek olan Bloggerlardır.

Yaşadığınız olaylar ilginç olmasa bile anlatış tarzınız ile onu ilginç hale getirebilirsiniz. Bu da sizin yazma yeteneğinizi ortaya koymanıza yardımcı olacaktır. Yeteneğinizi ortaya çıkarmak için yaptığınız işi en iyi şekilde yapmalısınız. O zaman zaten sizdeki yetenek ortaya çıkacaktır ister istemez. Bence bir Blogger başkasını eleştirmek yerine kendi çabalarını, yeteneği ile birleştirerek çok güzel yazılar ortaya çıkarma yolunda ilerleyebilir. Sadece başkalarının yazılarını eleştirip, kendi yazılarındaki hatayı görmezden gelmek, sadece o Blogger'a kaybettirir. Fayda yerine zarara girmiş olur.
> Eleştiriye açık olmalı ve bu eleştiriler doğrultusunda kendine bir yol haritası çizmelidir. Bu harita üzerinde planlı bir şekilde gitmeye çalışabilir. "Peki hep eleştiri mi alacak? Kendisi hiç eleştirmeyecek mi?" diye sorarsanız eğer; tabii bir Blogger da eleştiri yapabilir fakat kırıcı olmamaya özen göstermeli ve bu eleştiri, sürekli olup amaç, karşıdakini rencide etmek olmamalıdır. Ayrıca kendini de bir gözden geçirmelidir. İnsanoğlu hata yapabilir. Kimse 4-4lük değildir. Önemli olan ondan ders çıkarmak ve tekrarlamamak değil midir?

0 yorum:

Yorum Gönder

Doğal Sızma Zeytinyağı