Bize Katılın

Öne Çıkan Yayın

Blogger Nedir, Blogger Kime Denir

Blog yazarı demektir. Kolaylıkla düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz bir web sitesidir bloglar. Blog yazarı olmak istiyorsanız sanırım biraz...

Blogger tarafından desteklenmektedir.
26.10.2015
Forivia iş kurmafırsatı her temsilcimize verilen fırsatlardandır. Forivia iş kurma fırsatı nasıl bir fırsat gelin birlikte bu fırsatı keşfedelim.
Bildiğiniz gibi Forivia katalogla satış sistemini uygulayan bir markadır. Ürünleri kozmetik, takı, temizlik ürünleri, mutfak araç gereçleri, giyim gibi kadınların ilgi alanı kapsamındaki ürünlerdir.
Forivia’da satış temsilcilerimiz ağırlıkla bayanlardan oluşmaktadır. Forivia hakkında bu kısa bilgilerden sonra gelelim asıl konumuza. Forivia iş kurma fırsatı sermaye gerektirmeyen bir fırsattır. Markamıza üye olmanız bu fırsatı değerlendirmeniz için tek şarttır.
Forivia’da eğlenerek para kazanmanın tadını yaşayacaksınız. Çünkü katalog ürünlerimiz zaten siz bayanların dikkatini çeken ürünleri içermekte. Satış yapacağınız kitle de bayanlar olunca satış yapmakta da asla zorlanmayacaksınız. Oldukça açık ve net olarak işleyen Forivia iş kurma fırsatı sistemi alt üyenizi çoğaltmakla mümkün olacaktır. Ekibinizi istediğiniz sayıda genişletme imkânı Forivia iş kurma fırsatı kapsamında. Ne kadar çok alt üye o kadar çok gelir demek. Umarız burada anlaşılmayan bir durum söz konusu değildir.
Forivia iş kurma fırsatı dâhilinde kariyer basamaklarını geçmeniz için önünüzde aşılması yüksek duvarlar yoktur. Ve aşmanız gereken aşamalar zorlu ve yorucu değildir. Tek bilmeniz gereken ne kadar büyük bir ekibe sahipseniz geliriniz de o kadar yükselecektir. Satış tutarınızı ve ekipteki temsilci sayınızı belirlemek de sizlerin elinde dedikten sonra, Forivia iş kurma fırsatı içine giren diğer konuya ödemelerin yani kazandığınız paranın sizlere aktarılmasına değinelim. Forivia’da ödeme günleri ve zamanları sık değişen bir durum değildir. Her dönem sonunda size ifade edilen tarihlerde kazancınız hesabınıza geçmektedir. Yani satışlarınızdan elde ettiğiniz kazanç gününde ve saatinde size aktarılmaktadır.
Forivia iş kurma fırsatı ev hanımlarını, emeklileri ve öğrenci arkadaşlarımızı bekliyor. Maddi, manevi sorunlarınızı unutmak istiyorsanız bu fırsatı değerlendirmelisiniz. Sosyal yaşamınızı canlandırırken, kendi paranızı kazanmanın hazzını, severek ve zevkle yapacağınız işle yaşayın! Forivia iş kurma fırsatı şimdi ücretsiz üyelikle taçlandırılıyor. Yeni temsilcilerimizi sitemizden kayıt ediyor ve Forivia yönetimi olarak yeni işlerinde başarılar diliyoruz.






5 yorum:

  1. Sizleri sürekli takip ediyorum ve Paykasa Bozdurma ailesi olarak sizlere sonsuz teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil
  2. Eğer referansları sağlam bir firma tercih etmek istiyorsanız 2000 yılından beri kesintisiz web tasarım hizmetleri veren başlıca istanbul webtasarım, izmir web tasarım gibi hizmetler veren firmamızı tercih edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Makaleleriniz çok güzel bloğunuzu çok beğendim Bizde sizi sitemize bekleriz http://www.tokatwebtasarim.com/

    YanıtlaSil
  4. ilginç sermayesiz işler varmış. ama tabi bu konuda daha ayrıntılı araştırma yapmak lazım.

    YanıtlaSil

Doğal Sızma Zeytinyağı