Bize Katılın

Öne Çıkan Yayın

Blogger Nedir, Blogger Kime Denir

Blog yazarı demektir. Kolaylıkla düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz bir web sitesidir bloglar. Blog yazarı olmak istiyorsanız sanırım biraz...

Blogger tarafından desteklenmektedir.
14.01.2015

Makale Yazarken Seo Taktikleri

Seo (Arama motoru optimizasyonu) çalışmalarında en önemli noktalardan biri de sitenize seo uyumlu makaleler eklemenizdir. Peki seo uyumlu makale nedir?
Seo uyumlu makale denince akla ilk gelen şüphesiz google'ın en sevdiği ve kolay indexlediği makalelerdir. Bu tür makalelerde anahtar kelime bazlı yükselmeniz çok daha kolay olacaktır. Yani bir anahtar kelimede yükselmek, ilk sayfada çıkmak istiyorsanız seo kurallarına mükün olduğunca uymanız ve makalelerinizi seoya uygun hale getirmeniz gerekir. İster seo uyumlu makale yazın, ister seoya uyumlu makaleler yazdırın, seo uyumlu makalenin nasıl olmasını gerektiğini bilmeniz gerekir. Şimdi seo uyumlu makale nasıl olur, inceleyelim...
Anahtar Kelimeleri Belirleyin
Yazınıza googleden ulaşılmasını istediğiniz anahtar kelimeyi belirleyiniz.
Kelime Yoğunluğuna Uyunuz
Yazınızda seçtiğiniz keywordu %3 oranında geçirmeniz yazınızın googlede yükselmesini sağlayacaktır.Şunu söylemek istiyorum,kelime yoğunluğuna uymamak,googlede yükselemeyeceğiniz anlamına gelmez.Amacınız kullanıcılarınıza yada müşterilerinize fayda olmak olmalıdır.
H1 Tagı Seo Taktikleri
Yazınızda h1 tagı kullanın,içinde keywordu geçiriniz buda güzel bir seo taktiğidir.

Başarının %95 çalışmak, %5 ise nasıl çalıştığındır.
Yazınızı İmleyiniz
Yazınızı yazdıktan sonra kaliteli imleme sitelerinde imleyiniz.
Sosyal Medya Sitelerinde Paylaşınız
Arkadaşlar bunu düzenli olarak yaparsınız bir zaman sonra sosyal medyadanda sitenize gelen insanların oldugunu göreceksiniz,ayrıca google gözünde çok değerli bir çalışmadır.
Yazınıza Yorum Yaptırın
Yazı içinde kullanıcılarınıza sorular yöneltin ve onların yorum yapmalarını sağlayın.
Kaliteli İçerik Oluşturun
Kaliteli içerik oluşturmak, herşeyden önce gelir.Eğer tüm çalışmalardan önce kaliteli bir içeriğiniz yoksa aslında o çalışmaları yapmanında pek anlamı yoktur.
Rakiplerinizi Takip Edin
Rakiplerinizi takip edin, onların stratejisini öğrenin.Onların yaptıkları, çalışmaları izleyerek daha kalitelisini siz oluşturun.
Düzenli İçerik Paylaşın
Düzenli içerik oluşturmak, takipçilerinizin sizinle beraber geleceği anlamına gelir.Takipçileriniz sizleri bırakmaz heyecanlı bekler.
Değişik İçerikler Oluşturun
Değişik içerikler oluşturarak yazılarınızın sosyal medyalarda dolaşmasını sağlayın.
Başlığınızda Anahtar Kelimenizi Geçirin
Yazı başlığınızda keywordunuzu geçiriniz, bu yazınızın daha iyi konumlara gelmesine sebep olacaktır.
Kaliteli Sitelere Link Verin
Hazılardığınız içeriklerde kaliteli siteler link veriniz.
İlgi Çekici Resimler Oluşturun
İlgi çekiçi,göz kamaştırıcı içerikler oluşturarak ziyaretçilerinizin ilgisini çekin.Bu resimler özgün olursa çok fayda sağlayacaktır.
Yazılarınızı part şekilde oluşturun
Yazılarınızı part part oluşturarak takipçi sayınızı arttırabilirsiniz.

Seo uyumlu makale yazmak yerine seoya uyumlu size özel dilediğiniz kelime sayısı aralığında çok ucuza makale yazdırmak istiyorsanız ek iş pazarı makale yazarlığı sisteminden anında sipariş verebilirsiniz. Bir çok yazarın sizler için seo uyumlu makale yazacağı bu platformda formunuz değerlendirilip, belirlediğiniz konu ile bilgili ve deneyimli olan bir yazar seçilir ve mail adresinize istediğiniz sayıda makalenin ne kadar zamanda yazılacağı bilgisi gönderilir. Ödemeyi yaptığınızda yazarla iletişime geçilir, yazar makaleleri yazdıktan sonra size yine mail ile gönderilir. Makalelerinizi teslim aldıktan sonra herhangi bir sorun yoksa ödeme yazara gönderilir. Ayrıca sistemde ücretsiz olarak tüm gönderilecek makalelerin özgünlük kontrolü de yapılmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Doğal Sızma Zeytinyağı