Bize Katılın

Öne Çıkan Yayın

Blogger Nedir, Blogger Kime Denir

Blog yazarı demektir. Kolaylıkla düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz bir web sitesidir bloglar. Blog yazarı olmak istiyorsanız sanırım biraz...

Blogger tarafından desteklenmektedir.
25.08.2014
Blogger özel şablon tasarımcısı, mükemmel blogger temaları hazırlayabileceğiniz bir platformdur.  Blogger'ın bu özelliği ile hiç kodlama bilginiz olmasa bile harika temalar oluşturabilirsiniz.

Bu video anlatımda blogger özel şablon tasarımcısı ile bir önceki derste hazırladığımız blogumuza yeni bir tasarım oluşturduk. Gayet kullanışlı olan özel şablon tasarımcısını videodaki gibi kullanabilir, yada dışardan özel bir tasarım yüklemek istiyorsanız bir sonraki blogger dersimize geçebilirsiniz.

İşte blogger özel şablon tasarımcısı ile nasıl tasarım yapılacağı ve düzenleneceği ile ilgili hazırladığım video anlatım dersi.

2 yorum:

  1. merhaba, blog oluşturmaya çalışıyorum. videonuzu izledim. basit şablonu seçip, yerleşimden gövde ve alt bilgi seçeneklerimi işaretliyorum ama kaydedip blogda görüntüle dediğimde yine basit şablonu görüyorum. gadget eklemeyi başardım ama blogda görünmüyor bir türlü. yardım edebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  2. aslında, yayınlanmış ve piyasada baskısı kalmamış iki kitap için bu blogu oluşturmaya çalışıyorum. videonuzda olmayan şey şu: iki tane yan yana arşiv kolonu oluşturdum. bunların içini nasıl dolduracağım. yani iki farklı kitabı iki farklı kolona yerleştirmem gerekiyor fakat girdiğim metin iki kolondaki arşivde de görünüyor. nasıl yapmalı?

    YanıtlaSil

Doğal Sızma Zeytinyağı